O Pleša obrtu
Pleša obrt za preradu mesa dugi niz godina bavi se proizvodnjom kulena i trajne robe. Pratimo sve trendove koji se odnose se na tu vrstu proizvoda. Iz godine u godinu postupno smo povećavali kapacitete te modernizirali opremu. Sirovinu, odnosno svinjsko meso prerađujemo striktno od naših domaćih slavonskih svinja, koje se uzgajaju na domaći slavonski način.To je kod nas tradicija i od tradicije ne odustajemo. Naš domaći brend pod nazivom domaći kulen je tradicionalni suhomesnati specijalitet od biranog najkvalitetnijeg svinjskog mesa koji pruža vrhunski gurmanski užitak.


Proizvodni proces
Sam proces proizvodnje traje do šest mjeseci i obuhvaća niz specijalnih postupaka vezanih za proizvodnju, tehnologiju i preradu mesa. Gotov proizvod odlikuje se visokom nutritivnom vrijednošću, okusom domaće paprike, češnjaka te soli koja daje domaći prirodan okus, miris te karakteristične organoleptičke osobine. Tretira se kao zaštitni znak Slavonije. Takav proizvod prepoznali su oni koji su ga kušali pa i na brojnim takmičenjima po cijeloj lijepoj našoj osvojio brojna zlatna odličja. Zdravstvena ispravnost i sigurnost naših proizvoda ključna je za povjerenje naših kupaca . Imamo obvezu udovoljavati svim zakonskim propisima, a u sustavu smo HACCAP certifikata koji jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda, još od 2008. godine.